Vrijwilliger worden

Parochieel Centrum De Kapelaan is een prima ontmoetingsplek voor zowel parochianen van de H. Nicolaasparochie als voor diverse huurders. Voor alle gebruikers is onze beheerder het eerste aanspreekpunt, maar goede exploitatie van De Kapelaan is alleen mogelijk dankzij de inzet van een team gemotiveerde vrijwilligers, een hechte club betrokken mensen.

Ook vrijwilliger worden?

Het intensieve gebruik van het Parochieel Centrum vergt voldoende beschikbare vrijwilligers. Uitbreiding van het team is dan ook gewenst. Wellicht wil ook jij je op vrijwillige basis inzetten om ons centrum een gastvrij ontmoetingscentrum te laten zijn. Wil jij meedoen, bijvoorbeeld als gastvrouw of gastheer bij speciale gelegenheden? Of wil je eerst specifieke informatie? Neem dan contact op met onze beheerder; per mail via info@dekapelaan.nl, per telefoon 06-19632495 of bij voorkeur via de contactpagina .

Veilig werken

Wij streven naar een veilige werkomgeving voor onze medewerkers, vrijwilligers en stagiaires. Iedereen moet zich bij Parochieel Centrum De Kapelaan prettig en veilig voelen. Daarom hanteren wij een Gedragscode en verlangen wij van iedereen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).